30 maart 2023

Stop huidveroudering

Stop tekenen van huidveroudering dankzij de knowhow van Louis Widmer. Louis Widmer ontwikkelt al meer dan 60 jaar hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor elke behoefte.

Voor de rijpere huid heeft het Zwitserse familiebedrijf een reeks intensieve anti-agingproducten bij erkende verkooppunten in beeld gebracht. De dag- en nachtverzorgings-producten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Ook zijn er speciale producten voor extra verzorging opgenomen in deze lijn.

Positieve aanpak tegen huidveroudering

De intensieve anti-aginglijn is gekenmerkt door zijn hooggedoseerde actieve bestanddelen. Het biostimulatorencomplex, ontwikkeld door Louis Widmer, de hyaluronzuren, het groene thee-extract OM24, het antirimpelbestanddeel Matrixyl® 3000 en verschillende vitamines werken doeltreffend tegen de interne en externe factoren van huidveroudering. Het resultaat? Minder rimpels en een mooiere, gerevitaliseerde uitstraling. Klik hier om alle info te lezen over de ingrediënten.

Louis Widmer werkt volgens een hoge kwaliteitseis: de dermatologische huidverzorgingsproducten worden volgens farmaceutische richtlijnen geproduceerd (made in Switzerland). Het gebruik van zorgvuldig geselecteerde actieve bestanddelen en dermatologische testprocedures garandeert een optimale doeltreffendheid en huidtolerantie in het hele assortiment huidverzorgingsproducten voor verschillende huidbehoeften.

Natuurlijk proces

Veroudering is een natuurlijk proces. Dit is het meest zichtbaar bij de huid. Met het ouder worden verliest de huid haar elasticiteit en vitaliteit. 

Dit proces begint rond de leeftijd van 20 jaar, maar dit zie je in het begin niet direct vanaf de buitenkant. Een jonge huid is van nature goed gehydrateerd, gevoed en van zuurstof voorzien, maar dit wordt met de tijd minder. In de loop der jaren vertraagt geleidelijk de natuurlijke regeneratie van de huid.

De gevolgen zijn structurele veranderingen: bijvoorbeeld een verminderde celfunctie en dus minder microcirculatie van de huid. Tot deze interne factoren van huidveroudering behoren ook genetische kenmerken. Dit alles leidt tot de eerste zichtbare rimpels en fijne lijntjes. Bovendien verliest de huid voortdurend volume en dichtheid, waardoor de gezichtscontouren verslappen en de rimpels dieper worden.

Naast deze natuurlijke interne factoren spelen ook externe invloeden een rol bij huidveroudering. Vooral uv-stralen (d.w.z. zonlicht) beschadigen het genetisch materiaal van de huid en kunnen zelfs huidkanker veroorzaken. Luchtvervuiling, onevenwichtige voeding, maar ook roken en gebrek aan verzorging zijn andere externe factoren die bijdragen tot vroegtijdige huidveroudering. Daarom is het belangrijk de tekenen van veroudering aan te pakken met de juiste gezichtsverzorgingsproducten.

Jouw advies

Een complete verzorging aangepast aan het huidtype helpt huidveroudering te voorkomen. De huid moet niet alleen regelmatig gehydrateerd, gevoed en van zuurstof voorzien worden, ze moet ook goed beschermd worden. De hooggedoseerde intensieve anti-agingverzorgingsproducten van Louis Widmer hydrateren, regenereren en beschermen de huid doeltreffend en verminderen rimpels en fijne lijntjes.

De anti-aging verzorgingslijn bevat de volgende producten:

  • Rijke Dagcrème UV 30 50M
  • Rijke Nachtcrème 50ML
  • Extrait Liposomal 30ML
  • Oogomtrekcrème 30ML
  • Intensief Anti-Ageing Complex 30ML
  • Pigmacare® Skin Tone Balance 30ML


[advertentie]

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten