14 december 2021

Sudocrem Multi-Expert is het meest gebruikte middel bij luieruitslag1

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en het beschermt ons tegen allerlei invloeden van buitenaf. Dit maakt de huid het meest kwetsbare orgaan. De huid van baby's is nog niet helemaal volgroeid en daardoor is deze dus gevoeliger dan de huid van een volwassene. De huid van baby's is daarom dus kwetsbaar.

Luieruitslag ontstaat als urine gedurende een lange periode in contact komt met de huid. De urine kan samen met de ontlasting in de luier reageren en de huid veranderen. Het begint met een lichte rode verkleuring van de huid in de luierstreek.

Voorkom en behandel met Sudocrem Multi-Expert

Door afsluiting van de huid en/of door een natte luier kunnen baby's schrale, rode billetjes krijgen. Gelukkig kun je iets doen. Sudocrem Multi-Expert is een medisch hulpmiddel ter behandeling en ter voorkoming van luieruitslag. Het beschermt, verzacht en helpt bij een rode en kwetsbare huid. Baby's en kleine kinderen zijn extra kwetsbaar voor luieruitslag tijdens de allereerste ontlasting van baby's, tijdens het tanden krijgen, bij het overgaan van borst- op flesvoeding en wanneer voor het eerst vast voedsel wordt gegeten. De bijzondere samenstelling van Sudocrem Multi-Expert maakt het een uniek product. Het behandelt en voorkomt niet alleen luieruitslag, het helpt ook bij een ruwe, schrale en geprikkelde huid en is bovendien geschikt om schaafwonden mee te behandelen.

Sudocrem Multi-Expert wordt ook gebruikt ter behandeling en voorkoming van incontinentie-uitslag bij de oudere huid. Daarnaast is het ook geschikt om schaafwonden mee te behandelen.

De kenmerken van Sudocrem Multi-Expert

Huidvriendelijk

  • Ter voorkoming en ter behandeling van luieruitslag
  • Bevat lanoline (hypo-allergeen)
  • Dekt de huid niet af

Gebruiksvriendelijk

  • Een kleine hoeveelheid zalf is voldoende
  • Gemakkelijk smeerbaar en plakt niet
  • In een dunne doorzichtige laag uitsmeren
Sudocrem is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
1. Nielsen, Category Report Bottom Care, P13 2020

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten