29 mei 2018

Take good care for gorgeous hair!

De Sun Shield-serie van Keune beschermt het haar tegen de zon, zout water, regen en meer. Op de warme zomerdagen is de Sun Shield lijn een absolute musthave voor iedere badkamer. De essentiële mineralen, uv-filters en actieve proteïnen in de producten beschermen en herstellen het haar. Het resultaat: uitzonderlijk zijdezacht, glanzend haar dat makkelijk door te kammen is. Het haar is mooi te stylen voor zomerse, beachy looks.

Artikel Keuneshampoo

CARE SUN SHIELD SHAMPOO

Een milde shampoo die zonbeschadigd haar beschermt en herstelt nadat het is aangetast door overmatige blootstelling aan de zon en chloorwater. De shampoo bevat provitamine B5 en een antichloor- complex dat zonnebrandcrème, chloor en zout water verwijdert. Het haar blijft zacht en gehydrateerd, zelfs na een hele dag op het strand in de zon.

Gebruik: Breng de Sun Shield Shampoo aan op licht vochtig haar. Masseer het goed in en spoel het daarna goed uit. Indien nodig herhalen.

Artikel Keuneconditioner

CARE SUN SHIELD CONDITIONER

Een intensief hydraterende conditioner voor haar dat aan de zon is blootgesteld. De essentiële mineralen en shea butter zorgen ervoor dat droge, broze haarlokken weer leven wordt ingeblazen door de intensieve hydratatie. De conditioner maakt het makkelijker het haar te ontwarren. De UV-filter in het product beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van de zon.

Gebruik: Breng de Sun Shield Conditioner aan op gewassen haar. Laat het product 1 tot 3 minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit.

Artikel Keunespray

CARE SUN SHIELD OIL

Deze effectieve haarolie geeft optimale bescherming van het haar en de hoofdhuid tegen schadelijke, uitdrogende uv-stralingen door de zon. De spray met SPF8 sluit vocht in om te voorkomen dat het haar uitdroogt. De squalaan olie legt een minuscule laag om het haar zodat het waterbestendig wordt en niet uitdroogt. De Vitamine E in de olie versterkt het effect van Oryzanol en heeft het haar volume en glans.

Gebruik: Spray de olie royaal op vochtig of droog haar voor of tijdens de blootstelling aan de zon.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten