25 september 2017

Trachitol lanceert app voor keelpijnvragen

Trachitol is al sinds jaar en dag een vertrouwd geneesmiddel bij beginnende keelklachten. Om het specialisten-imago verder uit te breiden, lanceert het geneesmiddelmerk nu een eigen augmented reality app. In de app staat de Trachitol ‘specialist’ in de spotlight. Deze beantwoordt alle mogelijke keelpijnvragen; zowel over de keelpijn zelf als over het gebruik van Trachitol.

Je eigen keelpijn specialist


Met de nieuwe Trachitol app haal je je eigen keelpijnspecialist makkelijk en snel in huis. Alles wat je hiervoor hoeft te doen, is de oranje paarse Trachitolverpakking scannen met je smartphone. Als vanzelf verschijnt de specialist dan op je beeldscherm. Via een menu kun je hem de belangrijkste vragen over keelpijn stellen, denk aan: Heb ik keelpijn of toch een keelontsteking? Hoe behandel ik mijn keelpijn? Wanneer is een bezoek aan de huisarts verstandig?

“De specialist is de tastbare vertaling van Trachitol. Al meer dan 50 jaar de specialist op het gebied van keelpijn en de behandeling daarvan.” – Maurits van Tol, algemeen directeur Salveo Pharma

De gratis Trachitol app is geen vervanger van een medische diagnose, maar is hopelijk wel een middel om ongerustheid of onwetendheid betreffende keelpijn bij de consument weg te nemen. Naast de specialist, is de app ook voorzien van de complete Trachitol bijsluiter.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten