4 december 2018

Trekpleister opent 200ste winkel

Trekpleister opende 4 december op feestelijke wijze haar 200ste winkel aan De Meent 14 in Hilversum. Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, mocht de 200ste klant een minuut lang gratis sinterklaasinkopen doen. Niemand minder dan de Goedheiligman zelf was in de winkel aanwezig om uit handen van filiaalmanager Marc Frijn een cheque van € 1.000 euro te ontvangen. Met dit bedrag helpt Trekpleister Stichting Het Vergeten Kind om zoveel mogelijk wensen uit te laten komen.

Artikel Trekpleister 200

De feestelijke opening van de 200ste Trekpleister-winkel ging niet onopgemerkt voorbij. De Sint nam namens Stichting Het Vergeten Kind een cheque ter waarde van € 1.000,- in ontvangst. Het Vergeten Kind is er voor alle kinderen in Nederland die niet de kans krijgen om kind te zijn doordat ze worden ingesloten door zorgen, problemen en traumatische gebeurtenissen in de thuissituatie.

“We zijn ontzettend trots dat we vandaag de deuren mogen openen van alweer onze 200ste Trekpleister-winkel. Hieruit blijkt dat Trekpleister een sterke groei doormaakt en ook in de komende jaren gaan we het aantal winkels verder uitbreiden”, vertelt Roland van den Berg, directeur Trekpleister. “Uiteraard doen we er in deze winkel alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te adviseren. We nodigen iedereen in Hilversum en omgeving dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe winkel.”

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten