8 mei 2018

Ultrasun Mineral Professional Protection, Ultra belangrijk!

Vaak hebben consumenten de neiging om minder zonnebeschermingsproducten te gebruiken, omdat deze vaak als plakkerig worden ervaren. Of dat de producten minder goed absorberen, met een witte waas als gevolg. Helaas begrijpen consumenten vaak niet dat het 15 minuten duurt voordat de suncare in werking gaat en je beschermd bent tegen de zon en vanaf welk moment je veilig kunt zonnen.Dit merk zorgt voor duidelijkheid door alle informatie op verpakkingen te omschrijven.

Ultrasun is dé uv-bescherming specialist die door dermatologen het meest wordt aanbevolen. Het Zwitserse bedrijf is al meer dan 25 jaar uitsluitend gespecialiseerd op het gebied van uv-bescherming. Als innovatief leider is dit merk op de hoogte van alle actieve ingrediënten en beschermingswerkingen. Zij richten zich op nieuwe technologieën om de UV-bescherming veiliger en aangenamer te maken voor de huid. 

Geen schadelijke ingrediënten

Ultrasun MINERAL is speciaal ontworpen voor een ultra-gevoelige huid - ZONDER schadelijke ingrediënten. Het is het enige suncare merkt dat ingrediënten die een irriterende werking kúnnen hebben uit de weg gaat. De pure minerale lijn bevat:

  • geen chemische UV filters
  • geen comedogene minerale oliën, siliconen en PEG/ PPG-emulgatoren
  • geen aluminium verbindingen
  • geen conserveermiddelen zoals parabenen en phenoxyethanol die de huid destabiliseren
  • geen parfums

Ultrasun MINERAL producten worden speciaal aanbevolen voor een ultra-gevoelige huid.

Ection®

De gezichtsverzorgingsproducten van Ultrasun MINERAL bevatten Ection®. De werking van Ection kalmeert een geïrriteerde huid en zorgt voor een herstellende werking. Ultrasun MINERAL bevat vochtwerende eigenschappen die uitdroging van de huid door de zon voorkomen. Voor de babyhuid biedt Lipex PreActTM extra celbescherming aan.

Vermijd huidbeschadiging en vertrouw op de extreme effectiviteit van Ultrasun zonbescherming!

(Advertentie)

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten