11 september 2017

Vier de Werelddag van de glimlach met de WhiteWash Nano Range

“Wie schenk jij je mooiste glimlach?” WhiteWash hoopt met haar unieke Nano Range van mondverzorgingsproducten een nog mooiere glimlach op jouw gezicht te toveren. Zo zijn alle producten uit de WhiteWash Nano Range - van flosdraad tot whitening tandpasta - vrij van SLS, parabenen, triclosan en PEG en vol goede ingrediënten voor een mooie, witte en bovendien gezonde lach!

Alles voor een nog mooiere lach

De mondverzorgingsproducten uit de Nano Range van WhiteWash zijn ontwikkeld door tandartsen, en dat merk je. De tandpasta, (elektrische) tandenborstels, het mondwater en het serum voor de tanden realiseren niet alleen een witter, maar vooral ook een gezonder gebit.

De Nano Range tandpasta is bijvoorbeeld peroxidevrij en opgebouwd uit natuurlijke bouwstenen, hydroxyapatietnanodeeltjes genaamd. Deze minuscuul kleine kristaldeeltjes zorgen ervoor dat zacht, gevoelig tandglazuur weer gezond en sterk wordt. De kristallen vullen kleine gaatjes in beschadigd tandglazuur op en zorgen er zo voor dat zich een nieuwe, beschermde laag glazuur over je tanden vormt. Tandplak verdwijnt en de tandzenuwen worden beter beschermd waardoor problemen als een tandvleesontsteking en gevoelige tanden verleden tijd zijn. En als bonus geeft deze nieuwe laag je tanden ook nog eens hun oorspronkelijke witheid terug!


Brush for a brush

Wie glimlacht er niet als hij/zij een ander blij kan maken? WhiteWash doneert daarom voor elk verkocht product uit de Nano Range een tandenborstel aan een kind in nood en stimuleert onderwijsprogramma’s om kinderen goed te leren tandenpoetsen. Met haar ‘Brush for a brush’-actie hoopt WhiteWash een einde te maken aan tandbederf onder kinderen, dat nog steeds wereldwijd toeneemt. ‘Brush for a brush’ ging in januari 2015 van start. Vanaf dat moment zijn er al meer dan 200.000 tandenborstels aan kinderen in nood gedoneerd.


Aan wie schenk jij je glimlach?

Vrijdag 6 oktober is het ‘Werelddag van de glimlach’. Om dit te vieren roept WhiteWash heel Instagrammend Nederland op haar glimlach te glimlach te delen. Instagrammers die hun mooiste glimlach tonen onder vermelding van #werelddagvandeglimlach en #whitewashnano maken kans op 10 Nano Range producten. Meer informatie over deze actie vind je op wieschenkjijjemooisteglimlach.nl

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten