17 juni 2019

Voorbereid op vakantie? Neem Tasectan mee!

Diarree is het gevolg van een acute infectie van de darmwand, veroorzaakt door een virus, bacterie of parasiet, die zich in de darmwand nestelt. Als afweerreactie van het lichaam worden de darmen actiever. De darmbewegingen worden geïntensiveerd om de indringers uit de darmwand en het lichaam te verwijderen en zo ontstaat diarree. Bij diarree verliest het lichaam veel vocht.

De darmwand kan namelijk niet voldoende vocht opnemen waardoor de vochthuishouding van het lichaam wordt verstoord. Diarree kan ook op vakantie voorkomen, in alle landen. Met name in warme landen en in onder onhygiënische omstandigheden. Daarom is het goed om voorbereid op vakantie te gaan.

Dubbele werking

Tasectan heeft een dubbele werking tegen diarree. Tasectan vormt een dunne laag die het darmslijmvlies beschermt waardoor indringers zich niet meer in de darmwand kunnen nestelen. Tasectan bindt zich bovendien aan de veroorzakers van de infectie. Het bedwingt de effecten van diarree én pakt de oorzaak aan. Tasectan bevat geen hulpstoffen, alleen de werkzame stof. Er zijn capsules voor volwassenen en sachets voor kinderen vanaf 0 jaar. Tasectan heeft geen bijwerkingen, bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing.

  • UNIEK: geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar
  • Snel en bewezen effectief (binnen 12 uur)
  • Vermindert buikkrampen en overmatige ontlasting
  • Op basis van 100% natuurlijke ingrediënten
  • Geen bijwerkingen, bij gebruik volgens gebruiksaanwijzing
  • Herstelt de vochtbalans door oorzaak uit de darmen af te voeren

Tasectan is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

www.tasectan.nl

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten