27 augustus 2020

Voorkom hoofdluis!

De scholen zijn weer begonnen, dus het hoofdluis seizoen breekt weer aan...

Niemand heeft zin in luizenpluizen en/of hoofdluis behandelen! Met XT luis Protect & Go kun je besmetting voorkomen. Het is een preventieve, vegan spray op waterbasis die niet alleen beschermt tegen hoofdluis maar ook verzorgend is door de anti-klit ingrediënten.

Daarnaast heeft XT luis ook een product om hoofdluis te behandelen, XT luis Once. Hoofdluizen en eitjes worden in 1 behandeling van 15 minuten gedood. Geen kopzorgen dus met dit krachtige duo!

Xtluis Protectengo Vs2

PROTECT & GO SPRAY

XT luis Protect & Go is klinisch bewezen en makkelijk in gebruik. Het is een preventieve, vegan spray op waterbasis die niet alleen beschermt tegen hoofdluis maar ook verzorgend is door de anti-klit ingrediënten. Spray in het haar en laat het inwerken, zo eenvoudig is het. Door regelmatig gebruik van XT luis Protect & Go kan ieder kind preventief beschermd worden tegen hoofdluis. Dat betekent feestjes en logeerpartijen zonder kopzorgen!

Xtluis Once Vs2

ONCE GEL


XT luis Once heeft een dubbel grondige werking door de krachtige 2 componenten formule en doodt hoofdluis en eitjes in slechts één behandeling van 15 minuten. De 2 componenten formule van XT luis Once bestaat uit twee zeer effectief samenwerkende stoffen: Penetrol en Dimeticon. Penetrol (een olie) opent de eitjes van de luizen, zodat de welbekende stof Dimeticon kan binnendringen en de eitjes vernietigt voordat ze uitkomen. Dimeticon doodt daarnaast niet alleen de eitjes, maar ook de luizen. Dubbel grondig en veilig in gebruik.

OVER XT LUIS
XT zorgt ervoor dat op een effectieve en vriendelijke wijze hoofdluis en eitjes worden gedood en besmetting wordt voorkomen. XT luis staat dus garant voor behandeling én bescherming. Daarnaast zijn de producten van XT luis vegan én vrij van pesticiden. Zo helpt XT luis snel en gemakkelijk van het hoofdluizen probleem af te komen!

Meer info op xtluis.nl

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten