1 maart 2018

Vriesia is in beweging

Al sinds de komst van Rudy Uijtenhaak als commercieel directeur wordt er stevig ingezet op de groeistrategie. Deze strategie pakt Vriesia verder uit met de komst van Henri Luijk als aanvulling op het category management team.

Henri zal in zijn rol van category manager (mede) het category management vorm gaan geven. Hij zal gaan inzetten op stevige groei om op deze manier zijn steentje bij te dragen aan de overkoepelende groeistrategie van de organisatie. Hij heeft jarenlange ervaring in de branche binnen de werkgebieden inkoop, verkoop, category management, trade e.d.

Rudy Uijtenhaak (commercieel directeur): 

”We zijn heel blij dat Henri ons (category management) team komt versterken. Met zijn jarenlange 
kennis en ervaring (ook op het gebied van ‘groene’ producten) past hij heel goed bij de groeistrategie van Vriesia die ik, samen met het team, een tijd geleden heb ingezet.” 

Nieuwe rol

In zijn nieuwe rol zal Henri vooral gaan samenwerken met de category managers Robert Wever en Michael Graver en met het Vriesia sales team. Deze kijken, binnen de samenwerking met onze klanten, naar de mogelijkheden om gezamenlijk mee te profiteren van de groeistrategie en andere initiatieven. 


Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten