21 maart 2019

Weten hoe HeltiQ Waterpokken werkt? Bekijk de instructievideo!

Het waterpokkenseizoen is weer in volle gang!

Klanten zullen je daarom de komende weken weer bezoeken voor het beste advies en waterpokkenproduct! Wist je dat HeltiQ Waterpokken het enige waterpokkenproduct is met een unieke dag- én nachtformule? Bekijk hier de instructievideo om jouw klant optimaal te kunnen adviseren over dit product!

Weten hoe HeltiQ Waterpokken werkt? Bekijk de instructievideo!HeltiQ Waterpokkenstickersactie – hoe staat het met de winkelvoorraad?

De HeltiQ Waterpokkenstickersactie is in volle gang!

Om kinderen met waterpokken spelenderwijs af te leiden is er tijdelijk een stickervel met waterpokkenstickertjes aan de verpakking toegevoegd. Met deze waterpokkenstickertjes kunnen kinderen met de waterpokken spelenderwijs hun papa of mama ook de waterpokken geven.

Want gedeelde smart is halve smart! Bij het inzenden van een leuke waterpokkenselfie via de HeltiQ waterpokkenstickers actiepagina maken jouw klanten kans op leuke prijzen. Je herkent de actie aan de actiesticker op de verpakking.


HeltiQ Waterpokken krijgt een nieuw jasje

HeltiQ Waterpokken krijgt een nieuw jasje welke past binnen de HeltiQ lijn.
In de HeltiQ Waterpokken instructievideo krijg je alvast een sneak preview hoe de verpakking eruit komt te zien. Deze nieuwe verpakking zal eerdaags de winkels inrollen.


Bestelinformatie HeltiQ Waterpokken

Zowel de instructievideo als de waterpokkenstickersactie zullen middels een online campagne worden gepromoot. Zorg voor voldoende voorraad in jouw winkel en bestel HeltiQ Waterpokken bij je groothandel om misgrijpen te voorkomen.

Artikelnummer: 138000
Z-Index: 15552012
EAN Code: 8717484003794

De consumentenadviesprijs van HeltiQ Waterpokken Gel (100 ml) bedraagt € 16,99 inclusief 4 sachets met zemelenextract à 20 ml per stuk.

Kijk op www.heltiq.nl voor meer informatie en advies over waterpokken.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten