11 juni 2018

Win een DID-welzijnspakket met jouw verhaal!

Hoe blijf jij duurzaam inzetbaar? Stichting Duurzame Inzetbaarheid Drogisterijen – DID – viert dit jaar haar eerste lustrum: al vijf jaar staan zij klaar voor de zelfstandige drogisterijbranche. Hun doel is dat medewerkers en ondernemers in de branche op een goede, gezonde en leuke manier aan het werk kunnen blijven tot aan hun pensioen. Ben jij duurzaam inzetbaar en wat doe je daarvoor? Deel je verhaal met DID en maak kans op een DID-welzijnspakket ter waarde van 50 euro!

Wat is DID?

DID helpt medewerkers en ondernemers in de zelfstandige drogisterijbranche met het duurzaam inzetbaar blijven tot aan het pensioen. We bieden bijvoorbeeld financiële aanvullingen in de laatste twee jaar voor je AOW, zodat je richting je pensioen al een stapje terug kunt doen. Of we begeleiden je met de werk-naar-werkregeling als je winkel bijvoorbeeld gaat sluiten. Ook zijn we er als je uitvalt door ziekte, via een tegemoetkoming in re-integratie en verzuimoplossingen. Maar liever nog denken we in oplossingen die kunnen voorkomen dat je uitvalt. Zo kun je via ons bijvoorbeeld een gratis gezondheidscheck doen en kun je voor je
team of jezelf een gratis coachingsessie aanvragen. En ben je toe aan een nieuwe uitdaging, dan vind je op www.loopbaanpleindrogisterijen.nlniet alleen een ‘loopbaan-apk’, maar ook een berg tips voor het opstellen van je cv, het schrijven van sollicitatiebrieven en het voeren van sollicitatiegesprekken. Allemaal zonder dat het je iets kost. Maar het levert je wel veel op!

Website

Wie weet heb je al eens van DID gehoord: onze DID-adviseur Jantien Meeuwsen heeft al bijna vijfhonderd zelfstandige drogisterijwinkels benaderd of bezocht om over de mogelijkheden te vertellen. Even – opnieuw – kennismaken met DID of Jantien uitnodigen voor een bezoekje? Neem een kijkje op onze website: www.stichtingDID.nl.

Winnen!

Werken aan je eigen duurzame inzetbaarheid kun je op heel veel verschillende manieren doen. Hoe zit dat met jou? Hoe blijf jij op een gezonde en leuke manier aan het werk? Wat doe jij om jezelf te ontwikkelen en ‘toekomstproof’ te blijven? En welke tips zou jij je collega’s in de branche willen geven?

Meedoen kan tot en met 31 juli

Kortom: ben jij duurzaam inzetbaar en zo ja, wat doe je daarvoor? Mail ons jouw verhaal of jouw supertip(s) op info@stichtingDID.nl. Heb jij het beste verhaal? Dan wordt dat gepubliceerd op onze website en win je een DID-welzijnspakket ter waarde van 50 euro! Je kunt meedoen tot en met 31 juli 2018. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.


5 jaar stichting DID

■ Minder werken-regeling
■ Werk naar werk-regeling
■ Aanvullingsregeling arbeidsongeschiktheid
■ Continuïteit bedrijfsvoering – bij tijdelijke
uitval ondernemer
■ Advies over duurzaam ondernemerschap
■ Vergoedingen bij re-integratie en
verkorten/voorkomen verzuim
www.loopbaanpleindrogisterijen.nl
■ Werkgeversworkshops
■ Teamworkshops Duurzame Inzetbaarheid
■ Checklist Duurzame Inzetbaarheid
■ Gezondheidscheck voor medewerkers

DID is een samenwerkingsverband van werkgeversorganisatie KNDB en werknemersorganisatie CNV Vakmensen.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten