14 september 2018

Winactie: 12x Mardouw Skin Care Virging olie dispenser

Milde verzorging van gesprongen lippen, een goede gezichtsreiniger of een natuurlijk product om je make-up te verwijderen: dit zijn enkele huidverzorgingsmogelijkheden van de zuivere en natuurlijke olijfolie van Mardouw Skin Care uit Zuid-Afrika.

Extra Virgin olie

Mardouw Extra Virgin olie is een van de weinige oliën op de markt die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan het predicaat ‘Extra Virgin’. Deze olie heeft dan ook de prijs ‘Oogst 2017 Tweemaal Goud’ behaald.

Positieve werking

Olijfolie heeft een positieve werking op onze huid. De olie werkt hydraterend en maakt de huid zacht en soepel. Mardouw heeft een product ontwikkeld waarbij de zuivere en natuurlijke olijfolie centraal staat. Het sinaasappelaroma dat aan de olie is toegevoegd, zorgt bovendien voor een aangenaam, fris gevoel. Het gebruik van deze olie na het douchen zal een heerlijk ritueel worden.

Toepassingen

De toepassingen van Mardouw Skin Care zijn eigenlijk onbeperkt. De hoogwaardige olijfolie bevat antioxidanten die kunnen helpen om de huid na het zonnen te herstellen. Het hydraterende effect van Mardouw Skin Care heeft een positieve invloed op het verminderen van rimpels en geeft een optimale huidverzorging. Voor mannen is het een ideale aftershave en het is ook geschikt voor lichaamsmassage. De olijfolie mag echter niet op open brandwonden en littekens worden gebruikt. Dit zijn maar enkele voorbeelden van een uniek product dat de natuur ons geschonken heeft en waar we nu onbeperkt van kunnen genieten.

Bedrijfsgegevens

EU CPNP 2690316. Mardouw Skin Care® Zie ook mardouw.com
Amora b.v.b.a. Antwerpen.
Voor zakelijke info: amora@mardouwolives.com.

Winnen!

Lijfblad mag namens Mardouw Skin Care XX Extra Virgin olie weggeven. Beantwoord onderstaande vraag, stuur je antwoord naar info@lijfblad.nl en maak kans!

Vraag

Welke prijs heeft de Mardouw Extra Virgin olie gewonnen?


Let op: door deel te nemen aan deze actie betekent dit dat we jouw naam en mailadres mogen gebruiken om te corresponderen over deze actie. Je bent ouder dan 18 jaar én je bent werkzaam in de drogisterijbranche.