2 augustus 2018

Winactie: 3x Eskimo nachthemd Suse

Het nachtmodemerk Eskimo introduceert zijn zomercollectie met lekkere, lichte, leuke pyjama’s en nachthemden. Voor dames is er de pyjama Shelly en het nachthemd Suse. Voor heren komt Eskimo met de stoere Moby-pyjama. Het nachtgoed is heerlijk zacht en behaaglijk voor een goede nachtrust.

Ruime collectie

De ruime collectie eigentijdse pyjama’s en nachthemden van Eskimo zijn er om lekker in te ontspannen, rusten en… slapen. De combinatie van zachte, natuurlijke materialen en een goede pasvorm biedt je draagcomfort en de nodige bewegingsvrijheid: fris en luchtig in de zomer, aangenaam warm in de winter.

Over Eskimo

Het luxe nachtmodemerk Eskimo is eigendom van een Gents familiebedrijf dat al meer dan honderd jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van nachtmode en ondergoed voor de hele familie. Je goed voelen begint met een goede nachtrust en een goede nachtrust begint met zachte en behaaglijke nachtmode.

Winnen!

Lijfblad mag namens Eskimo drie nachthemdjes Suse ter waarde van € 19,95 weggeven. Het soepel vallende nachthemd Suse is van jerseykatoen en heeft een ronde hals met twee knoopjes en een tunnelkoordje aan de taille. Beantwoord de volgende vraag, mail je antwoord naar info@lijfblad.nl en maak kans!

Vraag

Uit welke producten bestaat de ready-to-wear kledinglijn Original Eskimo voor dames en heren?