2 november 2018

Winactie: World of Fragrances

World of Fragrances van Kneipp bestaat uit geurstokjes en geurkaarsen voor in huis met verrassende natuurlijke geurcombinaties. De geuren zijn zorgvuldig geselecteerde composities van natuurlijke etherische oliën en hebben naast een aangename geur een positief effect op je stemming.

Vier verschillende geurwerelden

Het assortiment van Kneipp Home Fragrances voor in huis bestaat uit vier verschillende geurwerelden: Sandalwood-Patchouli – een zachte, zoete, warme en houtachtige geur die voor een harmonieuze omgeving zorgt. Verkrijgbaar als geurstokjes en als geurkaars.

Vetiver-Mandarin – een zonnige, frisse, vrolijke geur met fruitige en kruidige noten. Voor een relaxmoment. Verkrijgbaar als geurstokjes en als geurkaars. Lavender – een bloemig-kruidige geur die voor een rustige ambiance en meer ontspanning zorgt. Vekrijgbaar als geurstokjes.

Macadamia-Star anise – de bijzondere combinatie van macadamia, steranijs en sinaasappel creëert een warmkruidige, elegante geur. Zorgt voor een gevoel van geborgenheid. Verkrijgbaar als geurkaars. Binnenkort is deze geur ook verkrijgbaar in de nieuwe productlijn Kneipp Cosy Moment!

Minimalistisch vormgegeven

De producten zijn minimalistisch vormgegeven met gebruik van natuurlijke materialen, zodat ze in elk interieur passen. De geurstokjes geven hun geur in de ruimte gelijkmatig af. Bij de sticks kan de intensiteit van de geur worden aangepast door te variëren met het aantal sticks. In de verpakking zijn zeven sticks beschikbaar. De geurkaarsen zitten in een mooi glas en zijn voorzien van een bamboedeksel die hersluitbaar is. Het glas is later ook te gebruiken voor andere decoratieve toepassingen. Het label op het glas is te verwijderen.

Winnen

Lijfblad mag namens Kneipp drie Kneipp Home Fragrances-pakketten met twee verschillende soorten geurkaarsen en twee verschillende soorten geurstokjes ter waarde van € 33,96 weggeven. Beantwoord de volgende vraag en maak kans!

De producten van Kneipp geven je...

mail je antwoord naar info@lijfblad.nl. Vergeet niet te vermelden bij welke winkel je werkzaam bent.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten