9 januari 2020

Winnaar 'Beste Kruidvat van Nederland'

Het is groot feest bij de Kruidvat-winkel aan Hesseplaats 433 in Rotterdam. Deze winkel is namelijk uitgeroepen tot ‘Beste Kruidvat van Nederland’. Het winkelteam dat deze bijzondere prestatie tijdens de landelijke Kruidvat Winkelwedstrijd heeft neergezet, is gisteravond door de directie van Kruidvat in het zonnetje gezet. Naast deze eervolle titel mag het hele team een lang weekend op een volledig verzorgde citytrip naar Valencia.

Winkelmanager Hester Groeneveld is erg trots op de prestaties van haar winkelteam. “We zijn nog steeds overdonderd door dit geweldige resultaat. Het is een enorm compliment voor ons enthousiaste en betrokken team dat zich elke dag opnieuw 100 procent inzet en onze klanten altijd centraal stelt. Het is geweldig dat we deze overwinning met het hele team mogen vieren tijdens een citytrip naar Valencia”, vertelt zij. 

Passie en teamwork

Het enthousiaste team ontving de prijs persoonlijk uit handen van de directieleden Ed van de Weerd en Katinka Ruikes. “We zijn ontzettend trots op alle collega’s van Kruidvat”, vertelt Ruikes. “Het zijn onze mensen die in al onze winkels het verschil maken en elke dag weer onze klanten inspireren en verrassen met een persoonlijk advies en onze voordelige producten en aantrekkelijke aanbiedingen. Hier bij Kruidvat Rotterdam aan de Hesseplaats laten ze zien waar het om gaat: passie in het werk, teamwork en de klant altijd in het middelpunt.”

Klanttevredenheid

Jaarlijks worden alle Kruidvat-winkels tijdens de Kruidvat Winkelwedstrijd beoordeeld op verschillende criteria, waaronder winkeluitstraling en klanttevredenheid. Kruidvat aan de Hesseplaats 433 in Rotterdam kwam hierbij als beste winkel uit de bus.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten