25 augustus 2019

XT luis: vegan en pesticiden vrij

Tijdens de zomervakantie krijgen veel kinderen te maken met hoofdluis, want deze kriebelbeestjes zijn echte waterratjes! Zo kunnen ze meerdere uren onder water overleven en houden ze zich stevig genoeg vast om niet los te laten. Hierdoor komen veel kinderen na de vakantieperiode met hoofdluis naar school en verspreidt hoofdluis snel in de klas.

Het merk XT luis behandelt én beschermt door een unieke formulering zonder pesticiden. Hoofdluizen en eitjes worden in één behandeling van 15 minuten gedood met XT luis Once. Voorkomen is echter nóg beter: XT luis Protect & Go (op waterbasis) werkt preventief.

ONCE

De 2 componenten formule van XT luis Once bestaat uit twee zeer effectief samenwerkende stoffen: penetrol en dimeticon. Penetrol (een olie) opent de eitjes van de luizen, zodat de welbekende stof dimeticon kan binnendringen en de eitjes vernietigt voordat ze uitkomen. Dimeticon doodt niet alleen de eitjes, maar ook de luizen.

PROTECT & GO

XT luis Protect & Go beschermt tegen hoofdluis en helpt zo mee om besmetting te voorkomen. Het product is op waterbasis en daardoor huidvriendelijk en verzorgend. Spray in het haar en klaar! Door regelmatig gebruik van XT luis Protect & Go kan ieder kind beschermd worden tegen hoofdluis.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten