30 april 2018

You X Max Factor

Max Factor introduceert de nieuwe Dark Magic Mascara die met één touch van haar magische borsteltje al een indrukwekkend volume biedt. In een paar seconden krijg je spectaculaire, donkere wimpers met een gelijkmatige finish.

Dankzij een veegvaste, snel in laagjes op te bouwen formule, die vollere wimpers creëert met een intens effect wat de hele dag mooi blijft zitten.

Formule

De nieuwe Max Factor Dark Magic Mascara dekt de wimpers gelijkmatig in een 2:1 verhouding van water vs natuurlijke wassoorten en pigmenten. De speciale wascombinatie bevat zonnebloemzaadwas, creëert vollere wimpers en geeft tegelijkertijd diepte bij elk laagje mascara dat je aanbrengt. Daarnaast biedt de slimme mix van ingrediënten in de mascara de zekerheid van een veegvast, voller makend, intens effect dat de hele dag mooi blijft zitten. 

Een mascara waar je dus altijd van op aan kan!

Met een speciaal design dat precies tussen de vingers past voor een voortreffelijke greep, en het wave action borsteltje van de Dark Magic Mascara dat zo is ontworpen dat het over de gehele wimpers een gelijkmatige hoeveelheid mascara afgeeft voor een donkere, krachtige en supersnelle finish, terwijl het breed uitlopende puntje het aanbrengen van een final touch gemakkelijk maakt.

It’s Magic!

(Advertentie)

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten