5 maart 2018

Zo groomt de moderne man zijn baard

De moderne man weet het al: de baard behoeft verzorging. Baardhaar is vaak dikker en stugger dan haar op het hoofd, en komt in aanraking met drank en eten. Het Britse groomingmerk Bulldog presenteert daarom een nieuwe, allesomvattende productlijn van baardgroomingproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor mannen die hun baard graag verzorgen.

Bulldog’s producten worden altijd diervriendelijk ontwikkeld en zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en synthetische geurstoffen. Ook niet onbelangrijk: ze zien er cool uit in het badkamerkastje. Dit zijn de drie stappen - en verzorgingsproducten - naar een fris ruikende, glanzende en gehydrateerde baard in optimale conditie:

Stap 1. Was en gebruik een conditioner

Dat houdt je baard schoon en netjes. 
De Original Beard Shampoo & Conditioner, met onder meer aloë vera, camelinaolie en groene thee, is een shampoo en conditioner ineen. Het is zo samengesteld dat je baard na het wassen zacht en fris voelt en verzorgd is. 

Stap 2. Hydrateer en verzacht

Met de Original Beard Oil. Deze voedzame olie hydrateert, verzacht de baard en geeft het een frisse geur. Je baard ziet er gelijk gezonder uit. Ook de huid onder de baard wordt gehydrateerd, wat jeuk tegengaat. Als basis ingrediënten bevat ook de Beard Oil aloë vera, camelinaolie en groene thee.

Stap 3. Style en maak af

Voor de finishing touch kam je met een baardkammetje de Original Beard Balm in je baard. Je zult zien dat zelfs de meest warrige baard hiermee knap gestyled kan worden. De balm zorgt bovendien voor een mooie, niet-vettige glans.

There you go: een hemelse én gezonde baard in drie stappen met deze drie baardgroomingproducten van Bulldog.


Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten